Opdatering #9

Updated on
Update #9

Hej! Markus her.

Alle undersøgelser er blevet sendt ud og indtil videre er 2215 ud af 2846 blevet gennemført, jeg sætter pris på din tålmodighed på support-e-mails. Jeg traf valget om personligt at håndtere alle supportmails og kommunikation under kampagnen, og efter at have sendt undersøgelserne fik jeg omkring 150 mails til gengæld, jeg er næsten sidst på listen, så hvis din mail ikke er blevet besvaret endnu, du er ikke glemt :)

Bemærk: Hvis du har bestilt fra hjemmesiden, behøver du ikke at gøre noget, undersøgelserne er kun for Indiegogo-kunder


Valget af ikke at ansætte en støttemedarbejder/community manager var ikke for at spare penge, men for at holde kommunikationen med bagmændene ærlig og personlig, TickrMeter er et egentligt støvleprojekt, og ejere, der deler rejsen med bagmændene, er noget, jeg selv har værdsat som bagmand. på andre kampagner, så sådan gør jeg det også.

Jeg ved, at I alle er interesserede i forsendelsesplanen, det ser ud til, at planen om at begynde forsendelsen i marts kan holde, men vi venter på noget info, som vi vil have i næste uge. Så jeg vil lave en ny produktionsopdatering i næste uge, der går i dybden med hensyn til forsendelsesdatoer, så jeg undskylder for manglen på info om dette indlæg, jeg ville bare ikke springe den lovede to-ugentlige opdatering over.

Sjov fakta om E-ink: hvis du slår TickrMeter fra, vil skærmen holde "billedet" for evigt, billedet nedenfor er en af de første prototyper, der blev slukket i august, så det viser stadig AMC i sine bedre dage (Kan du venligst stoppe med at udvande aktier, Adam ? Tak)

Updated on

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.

Subheading

Heading

Some description