Forhåndsvisning af softwareopdatering

Updated on
Software Update Preview
Vi er glade for at kunne meddele, at vores næste opdatering, der udgives i begyndelsen af februar, vil fokusere på fejlrettelser og forbedre brugeroplevelsen. Vi er også begejstrede for at tilføje international aktiesupport til platformen.
På grund af en tilstrømning af kundesupportbehov, da vi har afsendt over 3000 produkter i denne måned, har vores udvikling været langsommere end forventet. For at løse dette har vi tredoblet vores teamstørrelse for at sikre hyppigere opdateringer og fejlrettelser fremover. Vi er forpligtet til at gøre TickrMeter til det bedste i klassen, og vi har nogle spændende partnerskaber på vej, som vi vil annoncere i slutningen af februar.
Fuld ændringslog til opdatering #1:
  • International lagerstøtte tilføjet
  • Afspilningslistetilstand og nattilstand fejlrettelser
  • Øget decimalpræcision for krypto- og penny-aktier

Opdatering #2 vil omfatte:
  • Understøttelse af Forex og indekser
  • Forbedringer af batterilevetid
En note om forsendelse: Vi arbejder hårdt på at sende alle forudbestillinger så hurtigt som muligt. Hvis du ikke har modtaget din ordre endnu, kan det skyldes en adresseændring eller en ufuldstændig forsendelsesundersøgelse. Vi gennemgår manuelt alle ikke-afsendte ordrer og kontakter os, hvis der er problemer med din adresse eller andre oplysninger. Tak for din tålmodighed, da vi arbejder på at få dine ordrer til dig så hurtigt som muligt.
Updated on

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.

Subheading

Heading

Some description