Forsendelsesopdatering #2

Updated on
Shipping update #2
Opfyldelse
Inden vi springer ind i det, vi har lært, og alle de forbedringer, du kan forvente på kort sigt, vil vi gerne give dig nogle højdepunkter! Indtil nu:
  • over 4000 enheder er blevet afsendt;
  • over 3000 er leveret, og resten er i transit;
  • Vi har 6.000 enheder på vej til december, som vil dække ALLE forudbestillinger
  • Ordrer er blevet lidt delt mellem Europa og USA/CA, vi er bagud på asiatiske ordrer på grund af mindre fleksible lagerstøtter i Asien, så vi har været nødt til at hente 1 stor forsendelse til Asien i stedet for at sende flere mindre, som vi har gjort i USA /EU/CA

Canadiske forsendelser

Vi bruger USPS til at sende til Canada. Nogle pakker har haft en transittid på over 20 dage, fordi de bliver holdt op ved grænsen. Hvis du har modtaget forsendelsesmeddelelsen, men ikke har modtaget den endnu, så hold godt fast, de kommer til sidst.

Adresseændringer og bekræftelse LÆS VENLIGST.

Vi havde et par problemer med pakker, der blev leveret til de forkerte adresser. Gå venligst til https://tickrmeter.com/pages/support og tryk på selvbetjening eller chatboksen i nederste højre hjørne. 

Her kan du se om adressen er korrekt. Hvis ikke, så skriv venligst til denne præcise mail support@tickrMeter, så klarer vi det.

Batteri liv.

I øjeblikket bruger enheden ikke nogen af de planlagte batteribesparende funktioner, hvilket gør batteriets levetid omkring 2 dage. Når vi er færdige med at opfylde forudbestillinger, kan vi prioritere mere firmwareudvikling, som vil få enheden til at holde meget længere. 

Flere udvekslinger

Vi åbner snart op for ikke-amerikanske markeder og FOREX-support. Vi har også fundet ud af, at den nuværende krypto-API mangler og vil integrere coingecko for et større udvalg

Serverproblemer 

Der har været 2 tilfælde af servernedbrud, da flere enheder loggede på, serverne er nu blevet opgraderet, og MQTT-mægleren har fået fjernet grænsen.

Vi skal have 100 % oppetid på serverne, og forhåbentlig vil dette hjælpe med at opnå det.

Kundebilleder 

Se et par billeder fra bagmænd!


Kredit Arman

Updated on

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.

Subheading

Heading

Some description