Produktionsopdatering #8

Updated on
Production Update #8
Hej bagmænd! Markus her.

Vi følger stadig tidsplanen og planlægger at begynde levering i slutningen af februar. Jeg er lige så chokeret over forsinkelserne, som du er, da planen var at sende batch to ud nu. Der bliver dog gjort alt for at fremskynde processen, selv i det omfang, vi undersøger aktiefinansiering for at købe komponenter hurtigere.

I stedet for bare at sige "at gøre, hvad vi kan", vil jeg gerne bruge denne opdatering til at give lidt indsigt eller "bag kulisserne" om produktionen, da I, bagmændene, ikke kun lige har købt, men også finansieret TickrMeter.

Lokal forsamling

For at levere hurtigere til de første bagmænd, vil vi også etablere et lokalt samlebånd lokalt i Danmark, hvor vi er placeret i tandem med den primære producent i Thailand. På denne måde kan vi sikre os, at vi kan begynde forsendelsen hurtigere, da vi har fuldstændig kontrol over monteringen (så længe komponenterne kommer til tiden) og spare et par uger, da vi kan sende direkte til dig.

En bagmand spurgte, hvorfor en kampagne, der blev lanceret i samme uge som vores, allerede var begyndt at sendes.

Det er et rimeligt spørgsmål, og jeg vil gerne forsikre Dem om, at forsinkelserne ikke skyldes, at vi sidder på vores hænder. Allerede etablerede virksomheder, der kører deres anden eller tredje kampagne, vil have en præcis idé om efterspørgsel, før de lancerer produkter, og opsætter ofte forsyningslinjer og forudkøbskomponenter før lancering for at muliggøre hurtigere levering.

Det kunne vi ikke gøre, da TickrMeter er fuldstændig bootstrapped og "født" fra denne kampagne, så vi havde ikke midler til at forudkøbe komponenter, før vi fik udbetalingen fra IGG.

Hvis du har spørgsmål, så tøv ikke med at spørge!

Updated on

1 kommentar

Just great work! Keep it up! I was one of the first (I think) that saw the EARLY beta! (On an Danish investment FB group) Nicr to see the work going in to this!

Jimmy

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.

Subheading

Heading

Some description