Produktionsopdatering #7

Updated on
Production Update #7

Hej, Markus her. 

Her er en hurtig statusopdatering om fremstilling:

Vi er næsten garanteret at modtage alle dele inden det kinesiske nytår i slutningen af januar, og da TickrMeter ikke er samlet/fremstillet i Kina vil CNY ikke forsinke fremstillingen, hvilket er fremragende.


 Skæring af lysbjælken "vinduer"

 

De sidste par uger har vi testet præproduktionsprøverne for at sikre, at firmwaren er fuldt funktionel og robust, og vi er ret sikre på, at vi på nuværende tidspunkt kan begynde produktionen, så snart de endelige dele ankommer (tilpassede ABS-dele). og batterier)

TickrMeter Development

Firmwaretest på præproduktionsprøver

 
Som tidligere nævnt har vi været tøvende med at udlevere datoer, der ikke holder. Vi er dog på det stadie nu, hvor vi endelig kan begynde at give estimerede datoer ud: Hvis alt går som planlagt, kan vi realistisk begynde at sende medio til slutningen af februar. Igen, vi beklager forsinkelserne, da vi ved, at den oprindelige plan var at sende allerede nu. Vi kan love dig, at det har været den ekstra ventetid værd, da du vil modtage et produkt med flere funktioner, primært batteriet og den trådløse opladning mellem enhederne.

Som altid, tøv ikke med at svare eller skrive en mail, hvis du vil have info om noget! Vi deler også gerne indsigt i noget specifikt om fremstilling, hvis der er noget, du undrede dig over.

Skål,
Markus

Updated on

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.

Subheading

Heading

Some description