Produktionsopdatering #6

Updated on
Production update #6

Oprindeligt offentliggjort 12. december 2021 • 17:36

Hej! 

Først og fremmest vil vi gerne takke dig for den fortsatte støtte og tålmodighed, du viser med hver opdatering. Når det er sagt, genkender og deler vi din skuffelse og frustration over forsinkelserne, især hvis du havde planlagt at give TickrMeter i julegave. Vi arbejder dog så hurtigt som muligt uden at gå på kompromis med kvaliteten af produktet. Vi skal også finde en fin balance mellem "smid penge efter det for at få det til at gå hurtigere" og "ikke at smide penge ud af vinduet for at spare et par dages ventetid."

Nogle gode nyheder er, at værktøjet til TickrMeter er komplet, og T1-prøverne ser godt ud. Så efter en eller to mindre revisioner skulle det være godt at gå i gang med det første parti på ca. 7.000 stk., som vil være i vores hænder i første halvdel af januar.

Sprøjtestøbte T1-prøver (dem fra de tidligere opdateringer blev 3D-printet)

Værktøj

Jeg forstår, at I alle ønsker en leveringstidslinje med datoer, men jeg nægter at give løfter, der ikke kan overholdes, fordi før alle dele er på fabrikken, klar til at samles, er eventuelle tidslinjer med faktiske datoer rene gæt. Hvad jeg dog kan sige Hvis alt går glat fra nu af, skulle vi have færdige enheder klar til afsendelse i januar,

Næste opdatering kommer lige før jul.

Skål,

Markus

Updated on

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.

Subheading

Heading

Some description