Produktionsopdatering #4

Updated on
LED'erne nævnte sidste opdateringer er netop ankommet i dag!
Side mounted LED package

Denne lille pakke indeholder over 7.000 LED'er

Så nu mangler vi bare den sidste komponent, som er WiFi-modulet. Leverandøren fortalte os, at den skulle ankomme inden for 4 uger, og hvis det er muligt, skal du sende mindre partier hurtigere, så vi kan begynde at samle enheder.

Du har måske hørt om den igangværende skibskrise, og at havnene på østkysten er helt blokerede, så vi planlægger primært at sende med fly, så vi ikke bliver endnu mere forsinket.

Vi har også været i kontakt med Arrows certificeringsprogram, de er Indiegogos hardwarepartner og har undersøgt og certificeret elektronikdesignet. Det betyder, at kampagnen får et badge, hvilket grundlæggende betyder, at designet fungerer, og de hjælper os med at købe komponenter hurtigere :)

På software-/funktionssiden leder vi efter måder at integrere en meget efterspurgt funktion på: Viser samlet aktiv-/kontoværdi på TickrMeter. Dette er sværere at gøre "rigtigt", end det lyder, grunden er, at størstedelen af udvekslingerne ikke har nogen API'er at bruge.

Det betyder, at som det ser ud, bliver vi nødt til at samarbejde med de enkelte børser for at lave denne funktion eller integrere med noget som TradingView, hvor mange mennesker alligevel synkroniserer deres handler til.

Men hvad vi kan gøre til at starte med, er at have TickrMeter, der viser værdien af din crypto hot wallet, denne funktion skulle være tilgængelig på det tidspunkt, vi sender ud. Hvis du har forslag eller ideer til denne funktion, er det nu, du skal fortælle os det :)

Jeg ved, at denne opdatering var kedelig, i den næste vil vi have en konkurrence eller giveaway for at pifte tingene lidt op, mens vi venter.

Skål,

- Markus

Updated on

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.

Subheading

Heading

Some description