Produktionsopdatering #3

Updated on
Production update #3

Hej Backers, her er en hurtig opdatering om produktionsstatus!

Undskyld for den forsinkede opdatering, vi lovede et minimum af opdateringer hver anden uge, og der er gået 17 dage, det vil ikke ske igen!

Alt er næsten vil planlægge.

Fabrikken laver i øjeblikket præproduktionsenheder. Dette gøres både af hensyn til fabrikken for at blive trænet i at samle enhederne inden masseproduktion, men også for at vi skal have enheder til at teste og sikre, at alt fungerer som det skal. Vi ønsker virkelig at få produktet til bagmænd og markedsføre ASAP, men vi ønsker heller ikke at springe over vigtige kvalitetssikringstrin,

Test inkluderer ting som at sikre, at firmwaren fungerer, og vigtigst af alt at opdatere korrekt trådløst. Men også fysiske tests som at sikre, at enhederne kan håndtere vibrationer og fugtigt klima (ja det er et reelt problem med nogle produkter)

Indiegogo lover også en ret sød handel, hvis vi kan sende til tiden, så tro os, når vi siger, at vi gør alt så hurtigt som muligt!

Så hvad med det"næsten"?

Vi venter lige nu på en forsendelse af 2 komponenter, en af disse er LED'en der bruges til lysbjælken. Denne LED er normalt ikke en komponent, der er svær at købe, så vi bestilte den ikke, før vi fik udbetalingen fra IGG, som vi gjorde for skærmene, og efter at vi fik betalingen, havde nogen købt hele lageret (over 40.000 enheder på én gang) ) Producenten af LED'en siger, at de genopbygger lager inden for de næste par uger.

Normalt er der en masse forskellige LED'er, der kan erstatte det, men denne er vinklet (se billedet nedenfor), og der er ingen udskiftninger med samme lysstyrke
Right angle LED
For at bekæmpe dette problem tester vi i øjeblikket normale opretstående LED'er, fordi der er masser at vælge imellem, men vi skal sørge for, at de lyser lysbjælken op på samme måde.

"Så hvad betyder det for min ordre?"

Det betyder, at vi er et par uger forsinket, mange efterspørger datoer, men sandheden er, at det er lige så præcist at sætte datoer for en første produktionskørsel som at lave tekniske analyser på aktier (ingen fornærmelse for alle handlende!) Når vi har alle komponenter på jorden, og den første enhed er lavet, vil vi give nøjagtige datoer, ikke før, fordi vi ikke ønsker at give et løfte, der ikke kan holdes.

Regelmæssige opdateringer er bedre end gættede datoer alligevel ikke?

På softwaresiden, tjek nogle billeder fra desktop-grænsefladen, som lovet kræves ingen APP, alt kan styres fra en browser på både mobil eller desktop.

TickrMeter interface

Web interface

Hold øje med en ny opdatering inden for 14 dage, og lad os det vide i kommentarerne, hvis der er noget specifikt, du gerne vil have vist i den næste opdatering.

Skål,

- Markus

Updated on

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.

Subheading

Heading

Some description