Produktionsopdatering #14

Updated on
Production Update #14

Hej alle sammen, Markus her.

Jeg vil starte med at give den skuffende nyhed: Vi har stadig ikke modtaget batterierne. 

Vi arbejder døgnet rundt for at finde en løsning på dette, lad mig starte med at forklare problemet.

Hvordan dette blev et problem.

Batterierne blev købt tilbage i december, og faktisk leveret til vores producent til tiden i Thailand, i januar.

Produktionspartneren måtte dog afvise forsendelsen på grund af manglende udskrevet fragtbrev/faktura. Dette dokument blev snart leveret, og vores produktionspartner fortalte os, at alt var OK, og det blev taget hånd om. Da vi startede testbygningen tilbage i april, opdagede vi, at forsendelsen faktisk stadig var i tolden. Siden da har vi haft daglig korrespondance om denne forsendelse og har fået at vide, at den næsten er håndteret, men vi er så bagud nu, at vi ikke kan vente længere og er nødt til at tage yderligere skridt til dette.

Hvad vi gør for at overvinde dette (så hurtigt som muligt)

  • Fik en lokal (dansk) produktionschef ombord, som har flere andre produkter ved at blive lavet hos samme producent. 
  • Bestilte endnu et lille parti batterier. Batteriproducenten ved, at det til dels er deres skyld, og vil gerne hjælpe ved at lave en anden batch hurtigst muligt.
  • Fik et dansk logistikfirma, der har stor erfaring med Thailand til at hjælpe med at fremskynde toldbehandlingen

Vi har fysisk lokaliseret forsendelsen, så den er ikke tabt, vi kan bare ikke få fabrikken til at modtage den lovligt, før denne toldting er rettet. Vi forsøger endda at få i det mindste nogle af batterierne fri ved at give dem til en af speditørens arbejdere og få ham til at sende dem.

Tilsyneladende er Thailand meget strenge med hensyn til dokumentation, og speditøren/fragtfirmaet havde netop kørt en lastbil fra Kina til Thailand ind i frizonen uden formelt at importere forsendelsen. Vi havde hyret en speditør, så netop dette scenarie ville ikke ske, men de lærer vel også noget nyt hver dag..

Den seneste nyhed er, at de "lover", at forsendelsen vil blive frigivet inden for 2 uger, men jeg håber virkelig, at de handlinger, vi har taget, vil fremskynde dette.

Jeg ønsker ikke at dette skal forsinke projektet meget længere, da vi allerede er bagud, så jeg tænkte på muligheden for at sende nogle produkter ud uden batterier og så sende batteriet ud efter, da det er meget nemt at installere og enheden fungerer uden , men dette er kun sidste udvej.

Jeg undskylder for denne skuffende nyhed, jeg har været på den anden ende af forsinkede projekter og ved hvor irriterende det er, og hvor "lette" disse ting ser ud til at være. Jeg svor for mig selv ikke at være endnu et forsinket crowdfunding-projekt.

Anyways, vi er tæt på målstregen og vil holde dig opdateret!

Tøv ikke med at stille spørgsmål vedrørende dette, vil holde det fuldt gennemsigtigt som lovet.

Skål

Updated on

1 kommentar

Thanks for the updates to the situation, its better to know whats happening then to not know even if the answer is not pretty. I really appreciate the transparency.

Edward Ferrari

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.

Subheading

Heading

Some description