Produktionsopdatering #13

Updated on
Production Update #13

Hej bagmænd! Markus her.

Jeg har forsinket denne opdatering, da jeg havde håbet at have været i stand til at meddele, at forsendelsen var begyndt, men batterierne blev forsinket i tolden, så det må vente til næste opdatering.

Sidste opdatering ventede vi på den første PCBA batch, Corona plagierer Kina igen, hvilket forsinker masser af forsendelser, men den første batch af vores PCBA'er ankom faktisk til tiden! PCBA'en er blevet inspiceret hos vores produktionspartner i Thailand og er delvist sendt til os i Danmark, hvor vi ret hurtigt kan samle det første parti, når batterierne fortoldede. 

Det hele hænger fint sammen nu, men tro mig, når jeg siger, at jeg deler din frustration over, hvad der kan virke som en endeløs bølge af undskyldninger og forsinkelser. Jeg giver dig ikke bare undskyldninger, forsinkelserne er også overraskende for mig - jeg skrev endda på LinkedIn for næsten 2 måneder siden om snart levering af produkter.

Set i bakspejlet har der sandsynligvis været ting, vi kunne have gjort for at fremskynde produktionen, såsom at sende batterierne tidligere (vi købte dem i november og fik dem opbevaret) Men komponent- og forsyningskædeproblemerne ændrer sig dag fra dag, og det er meget vanskeligt at redegøre for og forberede sig på. Hvad der kan gøres, har vi. Som et eksempel er printkortene designet til at passe til flere komponenter, der udfører det samme arbejde, så hvis komponent A løber tør for lager, kan vi bruge komponent B, der udfører det samme arbejde uden at ændre designet. 

TickrMeter portal hvor du styrer dine enheder er live nu på https://tickrmeter.io/login

Du kan oprette din konto nu, så du er forberedt, når dit TickrMeter endelig ankommer. (Det vil også hjælpe os med at teste serverne)

Vi har opsat en kom godt i gang guide på hjemmesiden, du kan finde her https://tickrmeter.com/pages/tickrmeter-setup-guide guiden kan selvfølgelig først udfyldes når du har modtaget produktet, men jeg har fået nogle spørgsmål om hvordan man forbinder TickrMeter til WiFi som er vist i guiden :)

Her er også et billede af TickrMeter-emballagen!

Tak for din tålmodighed, din støtte, dit engagement og din feedback.

Hvis du har spørgsmål, bedes du dele dem med os nedenfor eller kontakte os på hello@tickrmeter.com

Skål

Updated on

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.

Subheading

Heading

Some description