Produktionsopdatering 10

Updated on
Hej! Markus her.

Endnu en gang mange tak for din støtte og tålmodighed, jeg havde virkelig ikke forventet, at du ville være så forstående i problemerne og de løbende forsinkelser, hvilket også er grunden til, at jeg virkelig hader at sige det igen, men leveringsdatoen til marts kommer ikke til at holde .

Alt mekanisk værktøj er færdigt, plastdele er produceret, lagre er klar til at modtage og sende til dig, men der har været en forsinkelse i leveringen af PCBA'en (det elektroniske tavle) igen. Vi var blevet lovet levering af den i februar, hvorfor jeg havde estimeret marts, da vi havde klargjort to samlesteder både i Danmark og Thailand de første enheder af samlebåndet hurtigst muligt.

Årsagen til forsinkelsen i PCBA-leveringen er, som du sikkert havde gættet, forsyningsproblemer. sidste år købte vi alle de kritiske komponenter, der var ved at løbe tør for lager, det er de tidligere nævnte LED'er, WiFi-chips, skærme og de tilpassede elektroniske komponenter såsom Pogo-stifterne, så disse ikke ville være en flaskehals. PCBA-producenten havde dog problemer med at få nogle MOSFETS, som vi ikke havde købt tidligere, da det ikke var en mangelvare dengang. Anyways, den nuværende tidsplan er, at alle komponenter ankommer til fabrikken den 10. marts, og derefter tager det 2-5 uger at producere. Efter PCBA-produktion sendes pladerne til både Danmark og Thailand for montering, hvor vi så kort efter kan begynde at sende til dig.

For at sikre, at denne form for forsinkelse ikke sker igen, har vi fundet en ekstra PCBA produktionspartner og lagt en ordre ind, så alt ikke afhænger af en enkelt entreprenør, jeg vil indrømme, at dette skulle have været gjort fra starten.

Jeg ønsker at holde status så gennemsigtig som muligt, så hvis du har spørgsmål vedrørende produktion, så tøv ikke med at spørge. Jeg har også indstillet dette side op, hvor man kan se lidt mere i dybden, hvad der allerede er gjort, og hvad der stadig mangler. Jeg kan forstå ud fra dit synspunkt, at det kan virke som om, vi bare sidder og tumler med tommelfingrene, men jeg lover dig, at det ikke er tilfældet :) På siden kan du se alle de milepæle, der er blevet gennemført, og jeg vil holde det opdateret, efterhånden som det skrider frem. er lavet

Statusside her

Jeg forstår, at du nok bekymrer dig mere om, hvornår dit produkt kommer frem i stedet for at høre om vanskelighederne ved fremstilling og undskyldninger, men indtil PCBA'en er ankommet vil jeg ikke oplyse datoer, fordi jeg hader at bryde løfter, og tingene KAN gå galt, blive forsinket , etc.

Jeg lover dog, at du VIL modtage dit produkt, og at det har været ventetiden værd!

Skål.
Updated on

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.

Subheading

Heading

Some description