Glædelig jul fra Tickrmeter!

Updated on
Merry Christmas from Tickrmeter!

Hej alle sammen! 

Markus her. - For mig har det været 12 mindeværdige måneder, der startede med bare en idé tilbage i januar. Det er spændende at se den idé endelig i produktion. 2021 var måske ikke det nemmeste år i historien at starte et hardwarefirma, men på trods af forsyningsproblemerne, synes jeg, at tingene er gået ret glat indtil videre, og jeg er overbevist om, at det vil fortsætte med det. Jeg kan ikke takke dig nok for din fortsatte støtte og forståelse for forsinkelserne, da dette hjælper os med at blive på vejen og ikke begå dumme fejl i et forsøg på at fremskynde processen. Målet er at gøre TickrMeter til et langtidsholdbart brand med flere produkter, og det er naturligvis kun muligt, hvis flagskibsproduktet er perfekt og godt modtaget af dig.

Daisy-chaining / stabling af TickrMeters.

Vi havde nogle spørgsmål om, hvordan sammenkædningen af enheder fungerer praktisk. I første omgang var planen at stable enhederne med magneter og derefter kæde dem sammen med USB-kabler. Men på grund af kampagnens succes, var vi i stand til at designe noget brugerdefineret og mere elegant ved at bruge pogo-stifter.

Hvad er en pogo-nål? En pogo-stift er i det væsentlige et fjederbelastet stik.


Pogo pin

 

På TickrMeter placerede vi et sæt guldbelagte stikben på toppen og bunden, så du kan oplade flere enheder ved at stable dem med kun en enkelt enhed tilsluttet et USB-kabel. Indbyggede magneter sørger for at justere enhederne perfekt.

Connector pads top-side
Forbindelsespuder ovenpå

Spring-loaded pogo pins bottom-side
Fjederbelastede pogo-stifter nederst på siden
Til sidst fra os alle: Vi ønsker jer en rigtig glædelig jul 🎄 
Updated on

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.

Subheading

Heading

Some description